bömisch.com merită un +

Milioane de site-uri, doar câteva memorabile

Trebuie spus de la început că bömisch are aerul boem al unui produs al culturii de tip indie. Curajos, independent, non-conformist, original, acesta combină shopping-ul online cu arta (handmade, arta fotografică) și parcă te obligă să-l aprofundezi, fără a te îndemna să cumperi ceva. Nu există nici măcar posibilitatea de a ordona prețurile în vreun fel (nici nu ar fi necesară pentru oferta relativ limitată).

Fiecare obiect prezentat a fost selectat cu atenție, cu intenție și cu un motiv. Produsele capătă amprenta personală a celui ce le-a creat (artist, artizan) sau le-a descoperit, reconteptualizat. Ele capătă un sens doar dacă sunt contextualizate într-un interior gândit în detaliu. Este vorba de acele spații ce devin adevărate expoziții ale casei (de exemplu: biblioteca, vitrina, măsuța din sufragerie etc.)

Un punct forte este dat de încercarea de asezonare a site-ului pentru Crăciun  prin câteva elemente simbolice specifice (crenguţa de brad, globurile roşii, bomboanele de brad).

Prețurile produselor comercializate sunt destul de piperate, dar oricum comparabile cu cele practicate în anticariatele de la noi. Cel mult site-ul poate servi ca sursă de inspirație pentru decorarea interiorului, într-un stil personal. Iată câteva exemple de obiecte chic.

Sticluțe decorative cu capătul superior tip tirbușon – aproximativ 63 RON

Vas pentru servire, realizat din corn – aproximativ 210 RON

Bombonieră argintie – aproximativ 30 RON

Suport vertical pentru ustensile de chimie, posibil utilizat ca vază – aproximativ 160 RON 

Vas decorativ de tip brăcace, cu finisaj arămiu – aproximativ 170 RON

Unique party decor   chalkboard place cards   celebration decor   bomisch.com   bomisch

8 plachete ideale pentru aranjarea invitaților la o petrecere – aproximativ 65 RONvintage  quot Atwood  39 s Jaundice Bitters quot  apothecary jar   bomisch

Recipient de farmacie/drogherie Watkins – aproximativ 63 RON

Față de pernă din bumbac reciclat, folosit inițial la sari-urile femeilor din Bengalul de Vest, India și Bangladesh.  – aproximativ 155 RON

Umerașe decorate cu material revalorizat (up-cycled) – aproximativ 63 RON

Fotografiile şi captura de prezentare aparţin site-ului bömisch.

Ce ne învaţă acest site? Păi… să reciclăm, să (re)valorizăm, să ne individualizăm (într-o societate în care uniforma este brand), să fim noi. De aceea, merită un +. Voi ce credeţi?

Ne vedem la următoarea postare. Nu uita… construiește-ți brand-ul, urmând sau nu trend-ul.

Anunțuri