Fii sexy de sărbători cu David Beckham Bodywear

După succesul de care s-a bucurat campania de la începutul anului, David Beckham revine cu o nouă colaborare exclusivă H&M, specială pentru sărbătorile de iarnă 2012.

Stilul activ al fotbalistului inspiră colecția de body – și underware, aceasta fiind compusă din boxeri shorts şi chiloţi brief; lenjerie lungă (long-johns, prevăzuţi cu prohab cu nasturi şi ranforsări la genunchi; tricouri cu mâneci lungi, fără guler, de tip Grandad); pijamale şort, cu betelie, două buzunare laterale şi unul la spate; tricouri cu guler rotund,  și să nu uităm de halatul cu glugă pentru răsfăţul de dimineaţă.

Cromatica colecției David Beckham Bodywear merge pe nuanțe neutre sau în ton cu sezonul (alb, negru, gri, albastru). Materialele folosite  sunt ţesături de jerseu sau sveter din bumbac (100 %) pentru lenjeria de corp şi combinaţie de bumbac (95%) cu elastan (5 %) pentru lenjeria intimă. Se recomandă spălarea la 40˚.

Sintetizând, acestă colecție este confortabilă, călduroasă, lejeră și relativ accesibilă ca preț (comparativ cu alte branduri). Despre David Beckham ca imagine, ca brand și ca fashion icon vom vorbi cu altă ocazie.

Sursa imaginilor: David Beckham Bodywear for H&M

Ne vedem la următoarea postare. Nu uita… construiește-ți brand-ul, urmând sau nu trend-ul.

Reclame