Winter Edition by Cătălin Botezatu

Perioada sărbătorilor de iarnă este cea mai marketabilă din an deoarece există o varietate de simboluri abordabile și asimilabile de publicul țintă în context hibernal. În general, se face un apel vizual, olfactiv și în ultimă instanță mental spre (re)memorarea unor momente unice, dar ciclice. Am învățat să așteptăm Crăciunul pentru mirosul de scorțișoară (vinul fiert e opțional), șorici pârliți și galbene gutui (pentru cei ce vor să rămână tradiționali), fulgi, reni și globuri multicolore, dar să nu uităm de senzația de a colinda sau de a găsi darurile sub bradul împodobit.

Branduri respectabile din cele mai variate domenii pregătesc din timp produse speciale Winter edition. Dacă în postarea trecută v-am vorbit despre campania David Beckham Underwear for H&M, astăzi vă prezentăm colecţia de lengerie intimă din ediţia de iarnă 2012 – 2013 by Cătălin Botezatu.

Cromatica combină în diferite procente nuanţele tradiţionale ale sărbătorilor de iarnă (alb, roşu, argintiu, gri), cu precizarea că există o culoare sau nuanţă dominantă, apelându-se complementar la ruperi de cromatică sau pete de culoare pentru un efect desăvârşit. Produsele sunt realizate dintr-un amestec de bumbac (92%) şi elastan (8%).

Pentru doamne şi domniţe Winter Edition aduce un compleu de un roşu aprins compus din furou şi tanga. Ruperea de cromatică s-a obţinut prin aplicarea unor imprimeuri argintii în formă de fulgi de nea.

Domnii şi domnişorii pot opta pentru boxerii din gama Winter Edition, cu sau fără push-up. Variantele sunt: alb dominant cu roşu complementar (dispus sub forma unor benzi la talie, pe pulpe şi sub formă de imprimeu – mănuşă) sau roşu dominant cu alb complementar (benzi pe pulpe şi imprimeu sub formă de mănuşă) şi tonuri de gri.

Să nu uităm de modelul clasic de chiloţi, în culori de sezon. Se foloseşte acelaşi principiu al contrastului dintre alb şi roşu (în două variante), cu imprimeu sub formă de mănuşă pe spate. Şi în acest caz există posibilitatea de a opta pentru chilotul cu push-up.

Dacă doriţi produse marca Botezatu din Winter Edition, dar şi din alte colecţii (Aviator, Russia, Toreador, Boxing, Spartans, Pirates), puteţi comanda on-line din magazinul oficial Cătălin Botezatu.

Ne vedem la următoarea postare. Nu uita… construiește-ți brand-ul, urmând sau nu trend-ul.

Reclame