Versace Men. Colecția Toamnă – Iarnă 2013/2014

Colecția a fost prezentată la Milano Moda UomoBărbatul Versace  este un adevărat macho, un Don Quijote care nu se sfiește să înfrunte rigorile și tabuurile vestimentare. El este neconvențional, vizionar, ieșind din tiparele clasice și împingând limita acceptării spre maxim. Blamat sau aclamat, acesta este, categoric, o pată de culoare printr-un modus vivendi vestimentar original.

Materialele folosite pentru acest sezon sunt dintre cele mai diverse: blănuri de nurcă, vulpe, piele de miel și astrahan, cașmir, păr de pui de cămilă, dantelă, țesături în carouri, dungi și zig-zag-uri, mohair, piele, denim, bumbac, nailon matlasat.

Cromatica colecției abordează combinații de alb și negru, tonuri de albatru, roșu, maro camel.

Masculinitatea nu este ceva ce îți este dat, ci acel ceva ce-l dobândești, a declarat Donatella în comunicatul de presă al casei Versace.

Câteva direcții generale ale colecției:

Imprimeurile supradimesionate de zebră sau ghepard dau un aer tineresc și puțin excentric colecției.

Imprimeurile florale, motivele baroce sau neo-romanice compun vestimentația bărbaților nonconformiști.

Pielea este o constantă a fenomenului fashion. Nu putea să lipsească din colecția Versace a sezonului Toamnă – Iarnă. Inspirația streetwear a determinat prezența siluetelor supradimesionate, ilustrațiilor de tip grafitti, a hanoracelor sau treningurilor.

 Croielile clasice, cu imprimeuri geometrice, trimit spre moda anilor 80. Aceste costume sunt tocmai bune de purtat la diverse ocazii festive.

Iar Donatella a spus: Să fie dantelă!

Modelele au defilat în boxeri până la jumătatea coapsei, din material transparent, în chiloți din satin, cu sau fără topuri din plasă.  Accesorizarea s-a realizat cu ajutorul cizmelor înalte, sacourilor și paltoanelor din diverse stofe sau blană. Cromatica liniei de lenjerie s-a rezumat la alb și negru.

Sursa imaginii: renegirard.tumblr.com

Mai multe fotografii găsiți pe site-ul www.cameramoda.it. Sursa imaginilor din acest articol este imaxtree.com.

Video-ul defilării Versace

Ne vedem la următoarea postare. Nu uita… construiește-ți brand-ul, urmând sau nu trend-ul.

Enhanced by Zemanta
Reclame