Top 10 dulciuri pentru Valentine’s Day 2013

Pentru că Valentine’s Day se apropie cu repeziciunea timpului flămând de iubire şi nicio Apocalipsă pe 2013 nu-i stă (încă) în cale, vă voi prezenta câteva deserturi la modă pentru răsfăţul persoanei iubite. Şi pentru că Sfântul Valentin (pro)vine dinspre Vest, firesc că trendul dulciurilor dedicate sărbătorii iubirii este dat de Occidens, cum ar fi spus latinul

Iubirea trece prin stomac, dar mai întâi prin buzunar. Următoarele imagini, preluate de pe site-ul de gourmet deandeluca.com, au doar rolul de a ne încânta ochii şi inima sau de a servi ca idei. Lângă o persoană cu care rezonezi este suficientă o simplă şi sinceră clătită cu dulceaţă de ce ai prin casă şi servită cu multă dragoste. Iată clasamentul celor mai dulci gusturi:

10. Elefanții îndrăgostiți ~ 105 RON

Bunătățile din marțipan create de Rebecca Russell sunt o declarație originală de iubire eternă, căci se știe că elefanții nu uită niciodată. Haioase și foarte chic, aceste figurine pot sta la loc de cinste pe un tort apetisant în formă de inimă.

9. Aripi de înger ~ 114 RON

Realizate artizanal de Chambre de Sucre, o companie cu o tradiție de 270 ani din Nagoya, Japonia, Aripile de înger sunt din zahăr de bună calitate. Designul special permite amplasarea acestora pe marginea ceștii de ceai sau cafea, dar se pot folosi și în combinație cu șampania. 

hero

8. Prăjiturele Love You ~ 220 RON

Cu ajutorul acestor minunății realizate de artizanii de la Amy’s Cookies puteți transmite un mesaj  sincer și delicios: XOXO (Hugs and Kisses; O = Hug, X = Kiss). Și să nu uitați de inimioarele roșii sau roz, la fel de dulci!

hero

7. Zefir delicat ~ 160 RON 

Acest desert este realizat de Three Tarts Bakery and Boutique. Este memorabil prin aromele originale de fructe (zmeură, mango) şi vanilie.

hero

6. Buze dulci ~110 RON

Aceste buze din ciocolată belgiană sunt concepute de Ilene C. Shane. La început te încântă gustul fin de ciocolată pentru ca apoi să ai o surpriză… artificii gustative de bomboane – pocnitori (popping candies).

hero

5. Tortul Ooh La La ~480 RON

Acest tort de forma inimii, decorat cu valuri din ciocolată albă înroşită şi umplut cu dulceaţă şi cremă de zmeură îţi va încânta papilele gustative. Ideal, acest desert vine la pachet cu o cerere în căsătorie.

hero

4. Ursuleţul iubăreţ de la Amy’s Cookies ~ 240 RON

Selecţia conţine doi ursuleţi glasaţi care ţin în braţe o inimioară, patru ursuleţi pudraţi cu zahăr colorat, opt inimi pudrate cu zahăr şi opt inimi glazurate şi decorate cu linii din ciocolată albă colorată.

hero

3. Ganache Poveşti de Valentin  ~ 175 RON

Aceste ciocolăţele Ganache, create de MarieBelle, sunt perfecte pentru cei obsedaţi de arome fine. Fiecare dintre acestea sunt decorate artistic şi pot fi din următoarele sortimente: şampanie, whiskey, unt de arahide, ciocolată cu lapte, caramelă, Madagascar, cafea, fructe de pădure şi fructul pasiunii.

hero

2. Selecţie de bomboane pentru Sfântul Valentin ~ 220 RON

Christopher Elbow realizează manual fiecare dintre bomboanele de ciocolată prezentate mai jos. Putem considera aceste dulciuri adevărate opere de artă, bomboana fiind suportul mesajului exprimat de artist. Ele includ următoarele arome: şampanie, măr caramelizat, banană flambată, vin de Porto şi smochin, nuci de Macadamia, aromă de iarnă,  păstăi de vanilie, fructul pasiunii, struguri şi rom, lime proaspătă, miere şi ghimbir, scorţişoară vietnameză, rozmarin, unt de nuci Pecan, cafea, zmeură, pere Pear Riesling, lavandă, floare de sare, whiskey şi nuc.

hero

1. Bijuterii din ciocolată Christopher Norman ~ 154 RON

Aceste bijuterii sunt realizate din ciocolată şi apoi pictate manual de renumitul artist şi ciocolatier John Down. Cu accente unice de culoare  pentru fiecare piesă în parte, acesta este cadoul în trend pentru Valentinul anului 2013.

hero

Ne vedem la următoarea postare. Nu uita… construiește-ți brand-ul, urmând sau nu trend-ul.

Enhanced by Zemanta
Reclame