Eurovision 2013: E rândul Islandei să aleagă

Finala Söngvakeppnin 2013, competiție în urma căreia se va stabili melodia care va reprezenta Islanda la Eurovision, are loc pe data de 2 februarie. De remarcat este faptul că toate melodiile sunt interpretate în limba maternă, cel puțin în această fază a competiției. Nu există o mare diversitate stilistică, deci teoretic  toate melodiile au șanse cvasi-egale la câștigarea șansei de a concura în a doua semi-finală de la Malmö. În aceeași semi-finală participă și România.

Cred că lupta se va da în cele din urmă între  Meðal andanna și Til þín.

Acestea sunt cele șapte melodii calificate în urma celor două semifinale din 25 și 26 Ianuarie 2013, parcă mai puțin puternice față de câștigătoarea anului 2012 – Never Forget – interpetată de Gréta Salóme și Jónsi.

Click pe melodii pentru a le asculta:

Ég á líf ( interpret: Eyþór Ingi Gunnlaugsson; echipa care a creat melodia: Örlygur Smári and Pétur Örn Guðmundsson)

Sursa fotografiilor: ruv.is

Ég syng! (interpret: Unnur Eggertsdóttir; echipa care a creat melodia: Elíza Newman, Gísli Kristjánsson, Ken Rose, Eliza Newman, Gísli Kristjánsson, Hulda G. Geirsdóttir)
Ekki líta undan (interpret: Magni Ásgeirsson; echipa care a creat melodia: Sveinn Rúnar Sigurðsson, Ingibjörg Gunnarsdóttir)
Lífið snýst (interpreți: Svavar Knútur Kristinsson și Hreindís Ylva Garðarsdóttir Hólm; echipa care a creat melodia Hallgrímur Óskarsson, Svavar Knútur Kristinsson)
Meðal andanna (interpret: Birgitta Haukdal; echipa care a creat melodia: Birgitta Haukdal, Sylvía Haukdal Brynjarsdóttir, Jonas Gladnikoff,  Michael James Down, Primoz Poglajen)
Til þín (interpreți: Jógvan Hansen și Stefanía Svavarsdóttir; echipa care a creat melodia: Sveinn Rúnar Sigurðsson, Sveinn Rúnar Sigurðsson, Ágúst Ibsen)

Vinátta (interpret și compozitor: Haraldur Reynisson)

Sursa fotografiilor: ruv.is

 

Ne vedem la următoarea postare. Nu uita… construiește-ți brand-ul, urmând sau nu trend-ul.

Articole relaționate:
Enhanced by Zemanta
Reclame