Bote, Cupidon și Valentine’s Day

Fie că suntem de acord sau nu cu occidentala Sărbătoare a Îndrăgostiților, aceasta se apropie cu pași repezi. Inimile accesorizante încep să-și facă simțită prezența din ce în ce mai pregnant, iar Cupidon împrăștie cu săgețile sale din vitrina caldă a unui magazin de lux. Roșul intens ca sângele te invită să-l oferi unei domnișoare sub forma unui trandafir, la pachet cu o cutie de ciocolată neagră.

Nici vestimentația nu putea să rateze tonul sezonului, iar cea intimă se încăpățânează să fie și mai cochetă și îndrăzneață. S-a conformat trend-ului și brand-ului, alternând albul (culoarea purității) cu roșul (culoarea pasiunii). E tocmai bună de oferit în dar iubitului sau iubitei, după caz. Antropologic vorbind, un lucru este sigur pe lumea asta: Există reciprocitatea darului!

Este clar că anul acesta dragostea e dulce, iar această stare de fapt este declarată vizual printr-un Sweet Love, inimi și trandafiri.

Puteți comanda colecția specială pentru Valentine’s Day by Botezatu pe site-ul oficial. Click AICI. Iar dacă ratați momentul nu-i bai… urmează Dragobetele care sărută fetele (nu neapărat tradițional, dar mai apropiat culturii noastre).

Ne vedem la următoarea postare. Nu uita… construiește-ți brand-ul, urmând sau nu trend-ul.

Enhanced by Zemanta
Reclame