Eurovision 2013: Un cântec pentru Bulgaria

Televiziunea publică bulgară BNT a hotărât ca în acest an să-i trimită la Malmö pe Elitsa Todorova și Stoyan Yankulov, care au mai reprezentat Bulgaria la Eurovision 2007 cu melodia Voda, clasându-se atunci pe locul cinci.

Acestea sunt cele trei melodii care vor concura pentru șansa de a participa în a doua semifinală a Eurovision-ului din 16 Mai 2013.

  • Dzupai, Libe Boso feat. Skiller & Jahmmi – compus de Elitsa Todorova și Tsvetelin Grudaiski; un mix de elemente specifice folclorului bulgăresc, beat-box executat de campionul mondial Alexander Deyanov (Skiller), momente de rap interpretate de Jahmmi și percuții de tobe.
  • Kismet – compus de Elitsa Todorova și Bistrishkite Babi (Bătrânele din Bitritsa); cântec cu influențe chillout, infuziuni etnice și sunete de gaida (cimpoi). Costumul Elitsei din video-ul de prezentare este o stilizare a costumului tradițional (balcanic), cu accesorii de tipul paftalelor.
  • Samo Shampioni – compus de Elitsa Todorova și Kristian Talev; melodie energică cu ritmuri de tobe și acompanient de cimpoi.

Ne vedem la următoarea postare. Nu uita… construiește-ți brand-ul, urmând sau nu trend-ul.

Reclame